Hogyan vásárolj nálunk?

Az alábbi lépéseket követve Te magad is könnyen átélheted a zero waste élményt!

IMG_9283
1. lépés

Hozd magaddal tiszta és üres edényedet / vászonzsákodat. Vásárlás előtt lemérjük a mérlegen, hogy később le tudjuk vonni a súlyát.

feltoltes-2
2. lépés

Feltöltjük mindenféle földi jóval, amit hoztál, azzal amit csak kérsz bele.

feltoltes
3. lépés

Lemérjük ismét az üvegeidet, hogy lássuk mennyit töltöttünk bele. Ezt annyiszor ismételjük, amennyi terméket hazaviszel.

fizetes
4. lépés

Az utolsó lépés pedig már maga a fizetés, amit készpénzzel és bankkártyával is rendezhetsz.

Vásárolj csomagolásmentesen!

Élelmiszereink nagy részét kimérve tudod megvásárolni.

Ezekhez hozhatod saját tiszta és üres edényeidet, vászonzsákjaidat, amelyekbe nagyon szívesen belemérjük az általad kiválasztott terméket.

Hogyha nem lenne nálad elég, vagy még egyáltalán nincs eszközöd, befőttes üvegeket és vászonzsákokat is találsz a boltban, melyek tiszták, feltöltésre készek.

FeltöltőPont Veszprém

Igyekszünk ezeket is fenntarthatóan beszerezni: maradék vagy komposztálható anyagokból varrják őket, sőt, a BAGázs Egyesület zsákjait is meg tudod venni nálunk. Ők is maradék anyagokból varrják az ökoszatyrokat, így a gyártás hulladékmentes és a megvásárlásukkal az egyesület munkáját támogatod!

Arra az esetre, ha a fenti megoldások nem felelnek meg valamilyen okból, fenntartható forrásból származó magyar gyártmányú papír zacskót is tudunk adni az élelmiszerekhez.

Azok a termékeink, amiket „eredeti csomagolásban” viszel haza, kiürítés és mosás után szívesen fogadjuk vissza, hogy eljuttassuk a készítőkhöz, termelőkhöz, akik nagy örömmel fogadják. Ezen az úton haladva itt sem keletkezik hulladék.

Shopping Cart